­

About ivahila

This author has not yet filled in any details.
So far ivahila has created 1 blog entries.

Njoftim për shtyp- projekti HERMES

NJOFTIM PËR SHTYP

Lufta kundër erozionit bregdetar sjell më afër komunitetet e Adriatikut, Egjeut, Levantit dhe Detit të Zi.

Autoritete vendore, universitete dhe OJF nga 4 shtete të ndryshme (Shqipëri, Bullgari, Qipro dhe Greqi) do të takohen në Varna të Bullgarisë, përgjatë 2 ditëve (31 Gusht – 1 Shtator 2017), për të filluar një projekt të […]

By |August 24th, 2017|Te Rejat|0 Comments