+355 222 487 02

info@teuleda.org.al

18 Jul

Workshop në kuadër të projektit HERMES organizuar me 03 Korrik 2019

TEULEDA në kuadër të projektit Hermes, projekt i bashkëfinancuar nga fondet e BE programi Balkan Mediterranean, në bashkëpunim me IGJEUM (Instituti i Gjeoshkencave, Energjisë, Ujit dhe Mjedisit) partner në...

11 Feb

Newletter Nr.2 AL, projekti HERMES

Newsletter NR.2, HERMES PROJECT

17 Jan

BMP HERMES PROJECT- 2nd Newsletter

Second Newsletter_ BMPHERMES PROJECT

05 Dec

Newsletter HERMES PROJECT, ne gjuhen shqipe

Newsletter ne Shqip

01 Nov

Hermes project, First Newsletter

First Newsletter_HERMES Project

31 Oct

Communication Plan HERMES Project

signed_HERMES_communication_plan rev3FIN public signed

11 Oct

Hermes Leafleat – Shqip

Shkarko 1 Shkarko 2

01 Oct

Hermes Leaflet

27 Sep

International Roma Day

“With approximately 10 -12 million people living in Europe, Roma is the largest ethnic minority in Europe. For decades they are subject of suspicion, mythology, discrimination, deportation, slavery and genocide...

© Copyright 2018 Teuleda. Powered by Manifesto